Hey, leuk dat je onze website bezoekt. 

Even voorstellen...

Mijn naam is Ahmed Bicici. Ik ben de PMU-artist bij de stoppel dokter. Van hoofdberoep ben ik al ruim 13 jaar kapper. Wij hebben onze eigen salon genaamd Miljonhair in de mooie binnenstad van Kampen. De salon bestaat nu zo'n vijf jaar en heeft gratis parkeerplaatsen.

Hoe ik erop ben gekomen om deze zaak te beginnen is omdat ik zelf ook een oplossing zocht voor mijn afnemende haren. En als kapper moest er verandering komen in mijn haar situatie. 

In 2017 zag ik Albert op facebook. Albert is de PMU-artist die mij heeft behandeld. Hij had van die leuke voor en na filmpjes van de mensen die hij had behandeld. Dat vond ik super mooi om te zien, de blijheid van mensen op hun gezicht. Ik dacht gelijk dit wil ik ook als ik straks kaler wordt. 

Waarom ik voor SMP koos en niet voor een haartransplantatie? Omdat haartransplantatie mooi is bij mensen die minder dan 30% kaal zijn. Ik had hiervoor kunnen kiezen maar, dit had geen mooi resultaat opgeleverd. Bovendien behandelen wij zelf mensen met haartransplantatie. Deze mensen komen uiteindelijk alsnog bij ons terecht voor SMP op hun hoofdhuid. Hiermee creëer je namelijk een donkere hoofdhuid.

Na vier jaar was het zover. Ik werd kaler en kaler. Zonder twijfel nam ik gelijk contact op voor een behandeling. Na drie sessies was het klaar. Gelijk een glimlach op mijn gezicht! Lopen als bazen op de straten. Ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Iedereen was in shock. Ze dachten dat ik een haartransplantatie had ondergaan. Ze vonden mij op een totaal ander persoon lijken, vooral veel jonger in het gezicht. Een haarlijn waar niks van over was kwam met vier centimeter naar voren met honderden haarstoppels. Mijn eerste maanden hierna konden niet meer stuk. Voelde me weer super jong en vooral gelukkig. Dat gevoel is ‚Äčonbeschrijfelijk. Alsof ik weer een volle bos haar had. Voelde me allesbehalve kaal! Ik had mijn haarlijn terug die ik voor het laatst had toen ik 17 was, ik ben inmiddels 27. Steeds meer vrienden en familie zagen dat er wat anders was aan mijn uiterlijk. 

Iedereen vroeg zich af of ik een haartransplantatie had gehad. Ik moest telkens het hele verhaal vertellen dat het een haartattoo is en dat het geen haar is en niet groeit. Ze keken mij onbegrijpelijk aan. Ze begrepen er niks van. Ik moest het ze laten voelen.

Toen ik het ze liet voelen, voelde het glad aan, maar je ziet wel honderden haarstoppels. Toen viel het kwartje bij hun. Het is een haartattoo en je voelt geen haar. Hoe krijgen ze het voor elkaar hè. Ze moesten dit eerst laten bezinken.

Daarna waren er al snel vier personen die mij kennen van vroeger die het verschil in mijn gezicht zagen. En vroegen ‘waar kan ik dit laten doen? Ik wil dit ook! Doe jij die behandeling zelf ook?' Toen dacht ik ja ik wil dit ook bij mensen gaan doen. Ik wil dit verspreiden, ik wil mensen een alternatief bieden. Ik wil mensen laten weten dat SMP bestaat en wat het inhoudt. Er zijn zoveel mensen die hun verloren haarlijn weer terug willen zien in de spiegel. Mensen met een doorschijnende hoofdhuid of met inhammen en die hiermee zitten. Ik moet ze helpen dacht ik! Ja letterlijk helpen. Ik doe dit voor een vast bedrag van €995,00. Vergeleken met de concurrenten zijn wij €700,00 goedkoper. Dit omdat ik veel levens wil veranderen! Een glimlach op het gezicht van mensen wil toveren. Dat is mijn doel! Ik moet dit doen want ik geniet van iedere sessie waar ik uren mee bezig ben, stoppel voor stoppel. Met het idee iedere stoppel telt. Niks wordt zoals eerst. Jij gaat je 10/15 jaar jonger voelen met je uiterlijk. 

Man als ik terugdenk aan dat gevoel, zou ik dat nog een keer willen ervaren! Hopelijk twijfel jij niet meer. Neem de website door voor al je vragen. Is er iets waar je niet uitkomt? Neem dan gerust contact met ons op. 

© 2021 | De Stoppeldokter | Alle rechten voorbehouden | Webdesign : Lot's of Graphics

© 2021 | De Stoppeldokter | Alle rechten voorbehouden | Webdesign : Lot's of Graphics